Propuneri pentru un decembrie romanesc

de / October 11th, 2013 / 76 vizualizari

tricolorNe-am propus ca, macar o data pe an, sa ne intoarcem privirea spre autorii romani. Nu de alta, dar de cele mai multe ori am avut parte de surprize placute. Si ce perioada mai potrivita daca nu luna decembrie, cea atat de iubita, care incepe in forta cu ziua noastra, a tuturor romanilor?

Doar ca noi ne-am gandit sa dedicam nu doar o zi, ci intreaga luna romanilor si cartilor lor. Clasici sau contemporani, proza sau poezie, beletristica sau non-fictiune, chiar nu conteaza. Voi propuneti, voi votati, noi ne supunem! Nu ca am avea ceva impotriva, niciodata nu ne-au dezamagit alegerile voastre!

Asadar, sa nu ne mai lungim la vorba si sa dam drumul la propuneri. Stiti ce aveti de facut, nu? Daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte, in partea stanga. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

Haideti cu propunerile!

# # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare