Propuneri pentru o vara fierbinte

de / June 5th, 2013 / 189 vizualizari

hot summerSe anunta o vara lunga si fierbinte, numai buna pentru lenevit la umbra, cu o carte in brate. O carte la fel de fierbinte ca vara si care, asemeni unei vacante, v-ati dori sa nu se termine niciodata.

Ce inseamna carte fierbinte, va lasam pe voi sa decideti! Dupa parerea noastra, aproape orice gen se potriveste: thriller, politist, romantic, erotic. Carti proaspat lansate, indelung asteptate, mult comentate, controversate… Sunt atat de multe optiuni, cat sa ajunga pentru toate verile ce vor urma! Dar sa le luam pe rand: ce citim in august?

Daca aveti un titlu fierbinte in minte (sau mai multe), nu il tineti doar pentru voi! Doar suntem intre prieteni, nu? Ce trebuie sa faceti: daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte, in partea stanga. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

Vacanta pandeste dupa colt si se anunta a fi una fierbinte! V-ati pregatit cartile?

Sursa foto

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

6 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare