Lucian Boia si Gabriel Liiceanu, in dialog la Ateneul Roman

de / June 6th, 2013 / 120 vizualizari

Luni, 10 iunie 2013, ora 19:00, Ateneul Roman va gazdui un dialog intre doi oameni de cultura: Lucian Boia si Gabriel Liiceanu vor incerca sa gaseasca raspuns la intrebarea “De ce este Romania altfel?”.

dialog

Un dialog despre trecut si prezent si mai putin despre viitor, care indeamna la meditatie si judecata de sine. Evenimentul va fi deschis de Andrei Dimitriu, Directorul General al Filarmonicii “George Enescu”, urmat de un interludiu muzical sustinut de violonista Cristina Anghelescu si pianistul Viniciu Moroianu. In incheierea conferintei, Lucian Boia va acorda autografe.

Biletele, disponibile la pretul de 50 si 70 de lei, au fost puse in vanzare incepand de luni, 3 iunie, si pot fi achizitionate de la casa de bilete a Ateneului Roman.

Conferinta este organizata de Filarmonica “George Enescu” in colaborare cu Grupul Humanitas.

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare