Propuneri de august: la vremuri noi, lecturi noi

de / June 13th, 2016 / 350 vizualizari

În Mai am împlinit șapte ani de citit în serie, ocazie cu care ne-am făcut un cadou bine-meritat și mult-așteptat. Ați observat deja – și admirat, sperăm – noile haine ale blogului. Tocmai această schimbare a inspirat tema de lectură a lunii august.

Așadar, plecând de la ideea: “la vremuri noi, cărți noi”, luna august o dedicăm noutăților editoriale din acest an. Aveți de unde alege, având în vedere că nouă ne este greu să ținem pasul cu toate lansările anunțate de edituri. În plus, tocmai ce s-a încheiat și o nouă ediție de Bookfest, de unde probabil că ați plecat fie cu o recoltă bogată, fie cu un wish list la fel de bogat. Nu de alta, dar la târgurile de carte toate editurile se întrec în oferte și noutăți și, oricât de organizat ai fi, dacă nu stai acasă, îți asumi riscul să te întorci cu brațele pline de cărți, dar cu buzunarele goale.

Noutati

Mă bucur să constat că tot mai multe cărți care mi-au tot fost recomandate în ultima vreme au ajuns să fie traduse și în limba română (așa s-a întâmplat cu Marțianul lui Andy Weir și așa este cazul acum cu Ready Player One de Ernest Cline). Încă mai aștept traducerea pentru Me Before You de Jojo Moyes dar, între timp, mă mulțumesc cu varianta în engleză (da, are și răbdarea mea unele limite). Vouă ce titluri noi v-au atras atenția din oferta editorială a acestui an? Ce cărți ați citit deja și ce recomandări ați primit? Credeți-ne, recomandările cititorilor sunt cele mai bune, nu degeaba citim noi, de șapte ani, titlurile recomandate și votate de voi.

Vă reamintesc cum stă treabă cu propunerile: dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsati-ne un comentariu (pe blog sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsati pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare