paste fericit

Paște fericit!

de / April 6th, 2018 / 194 vizualizari

Oare când a încetat Paștele să mai fie Paște și să devină, pur și simplu, un prilej de vacanță? Eu îl aștept cu aceeași nerăbdare ca în copilărie, doar motivele s-au schimbat. Nu îmi mai pun hainele cele noi ca să mă duc la biserică, la Denii, nu mai trec pe sub masă, nu mă mai întrec cu cei din familie în numărul de ouă sparte. Nu mai salut oamenii cu ”Hristos a Înviat!”, nu mănânc drob sau alte preparate din miel, ba chiar, în ultimii ani, abia dacă am avut ouă colorate pe masă.

Acum, Paștele înseamnă, pentru mine, câteva zile libere, pe care pot să le petrec după bunul plac. Anul acesta, aleg să le petrec departe de țară și de tradiții, departe de familie și de felurile de mâncare specifice. Nu este prima dată și, cu siguranță, nici ultima. Evident, cărțile nu îmi vor lipsi din bagaj. Unele lucruri chiar nu se schimbă niciodată.

Indiferent unde și cu cine alegeți să vă petreceți sărbătorile și indiferent de ce semnifică acestea pentru voi, sperăm să fie așa cum vă doriți.

Sărbători luminoase, dragilor, croite după sufletele voastre! Ne citim curând!

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare