Noiembrie: filme bune, carti si mai si

de / September 6th, 2011 / 235 vizualizari

Antidotul perfect pentru o toamna gri si ploioasa? Filme si carti, cat mai multe si mai bune. Chiar mai bine: filme si carti pereche.

Multe carti au fost ecranizate de-a lungul timpului. Ca multe dintre filme nu se ridica la nivelul cartilor care le-au stat la baza, e alta poveste. Nu suntem critici de film (si nici nu ne dorim). Doar ca atunci cand citim, de obicei ne derulam propriul film in minte, asa ca atunci cand vizionam filmul propriu-zis nu facem decat sa comparam viziunea noastra cu cea a regizorului.

V-ati dat seama unde incerc sa ajung si ce vreau de la voi, nu? Filmele pe care le vom vedea in noiembrie sunt strans legate de cartile pe care le vom citi. Asadar, propuneti-ne carti care au stat la baza a cel putin un film. Nu e nevoie sa va limitati la peliculele made in Hollywood. Cuvantul cheie este: diversitate. Din propunerile voastre, patru carti vor intra la vot, in cursa pentru cartea lunii, apoi aveti la dispozitie toata luna octombrie sa va votati preferata. Simplu, nu?

Inainte de orice insa, sa va reamintesc regulile de “buna propunere”: daca e vreun titlu pe care nu il gasiti pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte acolo in partea stanga. Pentru toate celelalte, intrati in club, cautati cartea pe care doriti sa o recomandati si click pe Propune cartea.

In noimebrie, citim cu drag, pagini de carti, pagini de film!

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

8 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare