Mariah Carey pregateste o carte dedicata Craciunului

de / February 11th, 2014 / 201 vizualizari

mariah careyCantareata Mariah Carey, detinatoare a cinci premii Grammy, viseaza deja la sarbatorile de iarna din 2014 si, mai exact, la Craciun. Impreuna cu sotul ei, Nick Cannon, va scrie o carte pentru copii dedicata Craciunului, sub titlul “Roc and Roe’s Twelve Days of Christmas”.

Cartea se adreseaza copiilor cu varste de peste trei ani si va contine ilustratii semnate de A.G. Ford, artist al publicatiei The New York Times, urmand sa fie publicata de editura Scholastic Press Picture Books.

Personajele principale ale cartii sunt copiii cuplului, gemenii Moroccan (Roc) and Monroe (Roe).

Potrivit declaratiilor lui Ken Geist, vicepresedinte si director editorial al grupului Scholastic Press Picture Books, “Roc and Roe’s Twelve Days of Christmas” reprezinta “o rescriere a unei povesti clasice, presarata cu umor si marinimie”, o lectura ideala pentru copii.

Doesn’t it feel like Christmas? Ups, am incurcat melodia!

Sursa

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult