Lansare de carte: “Dragoste” de Isabel Allende

de / February 12th, 2014 / 113 vizualizari

Joi, 13 februarie, ora 19:00, in ajun de Valentine’s Day, va avea loc la libraria Humanitas Cismigiu lansarea volumului “Dragoste”, semnat de Isabel Allende.

seara isabel allende

La eveniment vor participa Marina Constantinescu, Elisabeta Lasconi, Mihaela Frank, Corina Stoica si Denisa Comanescu. Discutiile despre povestile lui Isabel Allende vor fi acompaniate de acordurile chitarei clasice a lui Maxim Belciug.

“Dragoste” este o carte tandra, in care Isabel Allende isi insoteste confesiunile sentimentale si viziunea asupra nenumaratelor fatete ale iubirii cu cele mai frumoase pagini despre dragoste din romanele, povestirile si volumele autobiografice pe care le-a semnat. Coperta, precum si ilustratiile din interior, ii apartin graficienei spaniole Ana Juan.

“Magia meseriei mele imi permite sa traiesc vietile protagonistilor mei, iar placerea de a descrie pe indelete intalnirea erotica depaseste cu mult placerea de a o trai. In plus, scriind, se adauga si placerea de a impartasi experienta cu cititorii mei.” (Isabel Allende)

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare