Drew Barrymore va publica un volum autobiografic

de / March 2nd, 2015 / 203 vizualizari

Drew_BarrymoreIndragita actrita americana Drew Barrymore (40 de ani), pregateste un volum autobiografic ce urmeaza a fi publicat de editura Dutton, parte a grupului Penguin.

Data lansarii nu a fost anuntata, dar Drew Barrymore le promite fanilor o colectie de povestiri autobiografice “pline de umor, emotionante si calde”.

Conform reprezentantilor editurii Dutton, volumul “va include povesti despre viata pe cont propriu la varsta de 14 ani (si despre cum spalatul rufelor i-a salvat viata), despre cum a ramas blocata intr-o benzinarie in timpul unei calatorii cu masina de-a lungul tarii, despre cum si-a luat adio de la tatal sau intr-un mod in care doar el ar fi putut intelege, dar si multe alte aventuri si lectii care au dus catre cel mai important lucru din viata sa, faptul de a fi mama”.

Sursa

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult