Pharrell, autor de carti pentru copii

de / February 25th, 2015 / 210 vizualizari

Pharrell-WilliamsCantaretul american Pharrell Williams (41 ani) are in pregatire patru carti ilustrate pentru copii, prima din serie fiind inspirata de melodia “Happy”.

Astfel, primul volum va fi lansat pe 22 septembrie, in 250.000 de exemplare, si va cuprinde povesti ale unor copii din intreaga lume care “celebreaza ceea ce inseamna sa fii fericit”.

Cartile vor fi publicate de editura Putnam Books, parte a grupului Penguin, in colectia “Young Readers”.

Melodia Happy, lansata in 2013 pe coloana sonora a animatiei “Despicable Me 2”, a cunoscut un succes imens la nivel global si, cu precadere, in randul publicului tanar, iar Pharrell vrea sa profite de acest lucru si “sa hraneasca mintile tinerilor cititori cu imaginatie”.

“Happy” a fost recompensat cu doua premii Grammy in 2015, la categoriile cel mai bun videoclip si cel mai bun spectacol pop solo si a beneficiat de un videoclip special: primul din lume cu o durata de 24 ore.

Evident, acum voi fredona toata ziua:

Because I’m happy
Clap along if you know what happiness is to you…

Sursa
Sursa foto

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult