Chris Simion – turneu de lansare unic in Romania

de / February 24th, 2015 / 154 vizualizari

Chris SimionChris Simion isi provoacă cititorii cu un turneu cum nu mai e altul. Noul sau “40 de zile”, publicat de Editura TREI, se lanseaza printr-un turneu unic in Romania: 40 de zile, 40 de orase, 40 de librarii.

Periplul autoarei incepe duminica, 1 martie la Bucuresti (libraria Carturesti Verona, ora 15:00, mai exact) si se va incheia pe 9 aprilie, la Targoviste.

In aceasta perioada, Chris Simion se va intalni cu cititorii din Focsani, Bacau, Piatra Neamt, Iasi, Suceava, Baia Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Deva, Resita, Turnu Severin, Ploiesti, Constanta, Brasov, Tg. Mures, Turda, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Rm. Valcea, Braila, Galati, Tulcea, Calarasi, Pitesti, Mangalia, Giurgiu, Fagaras, Busteni, Craiova, Alexandria, Buzau, Slobozia, Campina, Predeal, Sinaia, Targoviste.

După bestseller-ul “Ce ne spunem cand nu ne vorbim”, Chris Simion revine cu 40 de zile, un roman-basm care iti da pofta de trait in adevar si frumos.
Noua carte, scrisa in 40 de zile, este un joc al introspectiei si al (re)gasirii de sine. Recomandat persoanelor aflate in deruta existentiala, cu alergie la minciuna si cu tulburari de maturitate. Jocul incepe cu o singura pista: sufletul tau. In fiecare zi cobori in tine, in adanc. N-ai cum sa te-ntorci, n-ai cum sa te-opresti, ci doar sa mergi inainte. Ultima zi este rascrucea, momentul deciziei: “incotro?”. Cele 40 de zile de reflectie si sinceritate iti dau raspunsul si la final nu mai ai nicio sansa de ezitare… simti exact pe unde s-o iei.

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

5 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare