Luna mai

Luna Mai cu cele mai

de / March 10th, 2017 / 162 vizualizari

Cele mai frumoase, cele mai iubite, cele mai așteptate, cele mai…., cele mai… Despre cărți vorbim, evident, așa cum o tot facem de 8 ani încoace. 8 ani!! Nu știm când au trecut, știm doar că ne dorim să numărăm ani mulți în continuare, împreună.

Și cum luna Mai are mai multe motive de sărbătoare pentru noi decât oricare altă lună din an, este lesne de înțeles că este și cea mai așteptată dintre toate. Cei patru fantastici (adică Serial Readers, Andres, Alex și subsemnata) sunt toți tauri (ca zodie și încăpățânare), dar probabil că asta știți deja, având în vedere că ne lăudăm în fiecare an.

Citim și în Mai, doar că nu mai avem o temă anume de lectură. Așteptăm de la voi să veniți cu propuneri de cărți diverse, din orice gen vă trece prin cap, important este să fie o carte – sau mai multe – care v-a rămas în suflet sau care v-a atras atenția și își așteaptă rândul pentru a vă intra în suflet. Pe scurt, o lună așa specială, cere cărți pe măsură. Așa că bucurați-ne cu propuneri multe și frumoase, să ne fie mai greu că niciodată să alegem doar patru titluri pentru vot. Aveți liber la imaginație.

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsati-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsati pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Dorință noastră aniversară? Să tot citim în serie împreună!

Sursa foto

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: www.gameoftrolls.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare