Lansare de carte: 50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile

de / January 31st, 2017 / 350 vizualizari

Luna iubirii începe cum nu se poate mai potrivit: cu lansarea unei selecții deosebite, dedicate iubitorilor de scrisori redescoperite în sertare și arhive, ca mărturii intime, scoase la lumină în epoca e-mailului și a SMS-ului – 50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile, în selecția lui David H. Lowenherz, recent aparută la editura Nemira.

Evenimentul de lansare va avea loc miercuri, 1 Februarie, începând cu ora 19:00, la Librăria Humanitas Cișmigiu.

Vor citi fragmente actorii Nicoleta Hâncu & Andrei Huțuleac, iar despre carte vor vorbi Ioana Bâldea și Marius Constantinescu.

Cartea cuprinde epistole de la Wolfgang Amadeus Mozart pentru Constanze Mozart, de la Franz Kafka pentru Felice Bauer, de la Francis Scott Fitzgerald pentru Zelda Fitzgerald, de la Napoleon Bonaparte către Joséphine, de la Frida Kahlo pentru Diego Rivera. Pe scena iubirii li se alătură și alte celebrități precum Voltaire, Marcel Proust, Oscar Wilde sau Sarah Bernhardt.

Accesul la eveniment este gratuit, dar se face pe baza unei rezervări prealabile prin eventbook.ro.

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare