books and flowers

Iulie: lectură la prima vedere

de / May 11th, 2017 / 439 vizualizari

Luna Mai, preferata noastră de obicei, a cam avut probleme de personalitate în acest an, în sensul că s-a trezit într-o dimineață și și-a dorit să fie Noiembrie. Și cum cu dorințele nu e de joacă, s-a făcut Noiembrie. Deși, recunoaștem, nu ne imaginam citind lângă calorifer în ultima lună de primăvară, nu o să lăsăm ploaia și temperaturile puțin peste pragul de îngheț să ne știrbească entuziasmul pentru lectură.

Pentru tema lunii Iulie (apropo, Iulie, ne bazăm pe tine că îți place anotimpul din care faci parte și că nu o să vrei să revoluționezi calendarul) ne-am gândit la un joc: care este prima carte pe care o vedeți când intrați într-o librărie sau primul titlu care vă sare în ochi când vă admirați biblioteca? Bine, nu e musai să fie biblioteca personală. Răspunsurile voastre vor fi considerate propunerile de lectură pentru luna Iulie, dar după cum știți deja, numai patru dintre acestea vor intra la vot. Așadar, fiți cu ochii în patru după cărți, în spiritul vostru de observație stă o întreagă luna de citit în serie.

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă (în site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsati pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

P.S.: În biblioteca mea, privirea îmi fuge mereu spre 501 Must-Visit Wild Places. Doar că, așa cum îi spune și titlul, nu este Must-Read, este Must-Visit.

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare