In pregatire: un film despre viata lui Oscar Wilde

de / May 30th, 2012 / 194 vizualizari

Lungmetrajul biografic “The Happy Prince”, care prezinta viata si cariera dramaturgului Oscar Wilde, se anunta deja a fi unul din categoria “de vazut”.

Motivele? Regia, semnata de Rupert Everett, bazata pe un scenariu semnat tot de el. De altfel, Rupert Everett interpreteaza si rolul principal, alaturi de el regasindu-se si Colin Firth (sa va mai zic ca este unul dintre preferatii mei?). Acesta din urma il va intruchipa pe Reginald “Reggie” Turner, prietenul si confidentul dramaturgului.

Lista actorilor celebri este intregita de Emily Watson si Tom Wilkinson. Rupert Everett se afla la prima experienta ca regizor, dar aceasta nu este prima intalnire cu Wilde: in trecut a jucat in doua adaptari dupa piesele lui Wilde -“Ce-nseamna sa fii onest/ The Importance of Being Earnest” (2002) si “Sotul ideal/ An Ideal Husband” (1999).

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare