În iunie citim cărți despre cărți. Haideți la vot!

de / May 5th, 2016 / 261 vizualizari

Cărți despre cărți. Votează cartea lunii!Dintre toate cărțile, cele în care descopăr povești despre alte cărți, despre librari, scriitori sau cititori îmi dau senzația că au fost scrise special pentru mine. Vi se întâmplă și vouă, nu-i așa? Citind astfel de cărți e ca și cum aș citi despre mine, despre un prieten drag și cu greu mă pot abține să nu o recomand mai departe.

Tema propusă de noi luna trecută, cărți despre cărți, a venit cu recomandări care mai de care mai tentante. Patru dintre ele au intrat la vot și, mai departe, depinde de voi care va fi cartea lunii iunie.

Iată propunerile:

Viața de poveste a lui A.J. Fikry, de Gabrielle Zevin
Aerul pe care îl respiri, de Care Santos
Istoria iubirii, de Nicole Krauss
Cartea secretă, de Gregory Samak

Eu, recunosc, am citit doar Istoria iubirii și vă asigur că este o carte absolut minunată (m-a cucerit de la primele rânduri!). Sunt curioasă pe care dintre ele le-ați citit și ce carte va primi votul vostru. Indiferent care vă sunt motivele – vă place cum scrie un autor sau altul, vă place titlul, coperta, descrierea cărții – vă invit să votați una dintre cele patru cărți.

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse. Vă puteți chema și prietenii pentru a oferi cărții preferate cât mai multe voturi.

Vreau să votez acum!

*Dacă sunteți curioși în privința cărților propuse, vă invităm să aflați mai multe detalii dând click pe titluri, mai sus.

**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii iulie!

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult