dragoste

Februarie, tot cu dragoste

de / December 7th, 2016 / 317 vizualizari

Se mai miră cineva dacă afirm că februarie este luna mea preferată din an? Strict din punct de vedere literar, fiindcă toate celelalte puncte de vedere așteaptă sosirea primăverii.

În februarie citim, pentru al șaselea an la rând, cele mai frumoase cărți de dragoste. Este o tradiție deja, una la care ținem foarte mult și pe care intenționăm să o păstrăm. Așadar, în februarie o să tot citim și iubim.

Dacă aveați nevoie de un motiv ca să strecurați o carte romantică în pauzele voastre de lectură, tocmai v-am dat unul. Ce carte însă, asta depinde doar de voi. Aveți toată luna decembrie că să ne umpleți inboxul cu propuneri siropoase. Proporțional cu numărul propunerilor primite va crește și lista noastră de cărți de citit (doar nu credeați că scapă vreun titlu propus de voi de lista noastră cea fără-de-sfârșit). Nu că ne plângem. Dimpotrivă.

Lăsați cărțile de dragoste să vină la noi! Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsati pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Cu dragoste înainte!

Sursa foto

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare