umanii-afis

Despre Umanii lui Matt Haig – Cum vede un extraterestru pământenii?

de / October 29th, 2016 / 496 vizualizari

Curioși (ca și mine) să aflați cum vede un extraterestru exilat în corpul unui profesor de la Cambridge rasa umană? Atunci nu ratați următorul eveniment din seria Nautilus și veniți joi, 3 noiembrie, ora 19:00, în Epic Bar. Vor fi acolo Andreea Chebac (Bookblog.ro) și Răzvan Nistor (editura Nemira) care, împreună cu subsemnata, vă vor povesti despre Umanii lui Matt Haig, un roman de la care am mari așteptări.

Și cum să nu ai așteptări când cei de la The Times îl compară pe Matt Haig cu Audrey Niffenegger și Kurt Vonnegut, pentru că, asemenea lor, „folosește convențiile din SF ca să exploreze și să satirizeze elegant și convingător concepte precum liber-arbitru, căsătorie, logică, nemurire și milă“, iar romanul îl descriu ca fiind „haios, palpitant și inventiv“?

umanii

Într-o noapte ploioasă de vineri, profesorul Andrew Martin e găsit fără haine pe străzile din Cambridge. După acest „incident“, nu se mai simte în apele lui. Își pierde pofta de mâncare. Nu mai înțelege ce rost are îmbrăcămintea. Până și soția și fiul îi par respingători. Se simte pierdut în rândul unei specii necunoscute și urăște pe toată lumea de pe planetă, mai puțin pe Newton. Dar Newton e un câine… Cine este, de fapt, Andrew Martin? Ce l-a făcut să-și schimbe complet părerea despre rasa umană?

„O carte care te face să râzi și să plângi în același timp.“ Jeanette Winterson

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare