Concurs pentru viitorii scriitori

de / July 4th, 2011 / 174 vizualizari

Am gasit concursul ideal pentru aceia dintre voi cu talent la scris: concursul de debut Max Blecher – Herg Benet, cu sectiunile poezie si proza.

Nu exista varsta limita pentru cei inscrisi, singura conditie este ca participantul sa nu fi debutat pana acum in volum, indiferent ca este vorba despre poezie sau proza.

Pentru a se inscrie, doritorii isi vor face o adresa de e-mail Yahoo!, cu numele manuscrisului pe care il propun juriului. Numele partipantului NU va fi precizat in e-mailul trimis juriului, ce va contine manuscrisul, si nici in interiorul manuscrisului. Incalcarea acestei reguli duce la descalificarea automata.

Este obligatoriu ca fiecare manuscris, indiferent de genul literar, sa aiba o intindere suficienta pentru a constitui un volum tiparit. La sectiunea Proza este acceptata atat proza scurta, cat si roman.

Data limita pana la care pot fi inscrise manuscrisele in concurs este 31 august, pe adresa [email protected]. Acestea vor fi citite de catre 7 scriitori si editori, iar decizia juriului va fi comunicata pana la sfarsitul lunii septembrie.

Ca tot am mentionat juriul, acesta este format din scriitorii: Ioan Es. Pop, Liviu Antonesei, Radu Vancu, Dan Coman, Razvan Tupa si editorii Claudiu Komartin si Alexandru Voicescu.

Manuscrisele castigatoare, doua de poezie si doua de proza, vor fi publicate de catre Casa de Editura Max Blecher si Editura Herg Benet, urmand a fi lansate si promovate in cadrul Targului de Carte Gaudeamus 2011.

De la cititor la scriitor poate fi un singur pas. Important e sa il faceti. Bafta multa!

# # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare