Cartea lunii iulie: O zi, de David Nicholls

de / July 4th, 2011 / 256 vizualizari

Povestea se intampla in aceeasi zi din iulie, 15 iulie. Abia acum, cand am inceput sa scriu acest post am realizat ca ziua din cartea lunii apartine lui iulie. Cred ca e un semn! Luna aceasta citim cartea O zi scrisa de David Nicholls, o carte care nu numai ca emotioneaza dar starneste si curiozitatea prin firul povestirii.

Em si Dex, Dex si Em – sperante si oportunitati ratate, zambete si lacrimi, certuri si impacari, succese si esecuri – o relatie dezvaluita prin franturi de viata surprinse in aceeasi zi de 15 iulie.

Douazeci de ani, doi oameni. O ZI.

Si, in plus, peste cateva luni – adica in octombrie – vom putea urmari si ecranizarea dupa aceasta carte avandu-i in rolurile principale pe Anne Hathaway si Jim Sturgess. Ce carte ar fi fost mai potrivita pentru aceasta luna? Trebuie sa fim pregatiti pentru a vedea filmul!

Luna asta vom citi deci cartea lui David Nicholls, O zi. Daca ati citit cartea deja, daca aveti de gand sa o cititi sau asteptati mai degraba filmul, va asteptam comentariile in club.

Spor la citit dragelor si dragilor! Un iulie plin de cuvinte frumoase si cer senin va doresc…

PS. Pentru cei care nu aveti cartea inca, o puteti comanda aici si va asteptam la discutii.

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare