Carti chic pentru femeia urbana – votati cartea lui noiembrie!

de / October 9th, 2013 / 192 vizualizari

Carti chic pentru femeia urbanaNoiembrie? Rece si gri? In niciun caz! Noiembrie, pentru noi cititorii, va fi chic si colorat. Cartile propuse au fost cu, despre si pentru femeile urbane. Cartile acelea care reusesc, intr-un fel sau altul, sa ne scoata din agitatia zilnica, o agitatie, de multe ori, sora cu nebunia. Bun. Ca sa nu mai lungesc vorba, va anunt ca am dat startul voturilor pentru cartile care “se bat” pentru titlul de cartea lunii noiembrie.

Iata propunerile:

Am numarul tau, de Sophie Kinsella
Tess D’Urberville, de Thomas Hardy
Anna cu ochii verzi, de Sveva Casati Modignani
Alergand pe tocuri, de Anna Maxted

Luna noiembrie este dedicata doamnelor, insa domnii sunt invitati, de asemenea, sa isi oferte voturile si, de ce nu, sa isi dea cu parerea. Am primit propunerile voastre cu drag, acum asteptam sa le acordati voturile celei care credeti ca merita sa poarte in noiembrie titlul de cartea lunii.

Pana la final de octombrie, va asteptam in club sa votati cartea care credeti ca merita citita (inaintea celorlalte) si pe care o vom numi cartea (chic) a lunii noiembrie. Voturile voastre vor decide!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

# # # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare