Cartea lunii: Portretul lui Dorian Gray

de / April 2nd, 2011 / 273 vizualizari

Imi aduc aminte cat de tare mi-a placut Dorian Gray, filmul, si ca mi-am spus atunci ca trebuie neaparat sa citesc cartea. Iata ca a venit momentul. Avand in minte filmul, personajele, voi cauta senzationalul si in carte: Portretul lui Dorian Gray, de Oscar Wilde. Si am auzit numai lucruri bune despre aceasta… cu atat mai mult cu cat a fost aleasa cartea lunii de cei mai multi dintre voi.

“Forever young, forever perfect, forever cursed.”

Pentru cei care nu aveti timp de citit, va recomand filmul. Este cel putin genial! Si daca nu v-am convins, poate actorii va vor convinge: Colin Firth, Ben Barnes sunt deja figuri cunoscute si indragite.

Luna aceasta vom povesti deci despre capodopera lui Oscar Wilde, despre Portretul lui Dorian Gray. Daca ati citit cartea, ati vazut filmul sau ambele, asteptam comentariile voastre aici . Ce impresie v-a lasat, care v-a impresionat mai tare: cartea sau filmul? De ce ar trebui sa vada filmul cei care au citit cartea si de ce ar trebui sa citeasca cartea cei care au vazut filmul? Multe de povestit si impartasit!

Spor la citit!

PS. Pentru cei care nu aveti cartea inca, o puteti comanda aici si va asteptam la discutii.

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul urmator

12 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare