Cartea lunii iulie: Sotia calatorului in timp

de / July 2nd, 2013 / 177 vizualizari

Sotia calatorului in timpIn luna mai ati propus carti care au mai fost la vot, carti care nu au avut sansa de a fi primit titlul de cartea lunii. In luna iunie ati avut de ales o carte dintre cele patru intrate la vot. Iata ca astazi, la inceput de iulie, va anuntam cu mare incantare cea mai votata carte: Sotia calatorului in timp scrisa de  Audrey Niffenegger. Aceasta este cartea lunii iulie!

Cand Henry a cunoscut-o pe Clare, ea avea sase ani, iar el avea treizeci si sase. S-au casatorit cand ea avea douazeci si trei, iar el avea treizeci si unu. Pare ciudat, dar nu e, pentru ca Henry este unul dintre primii oameni diagnosticati cu cronoafectiuni: din cand in cand ceasul lui genetic se reseteaza si se trezeste aruncat in viitorul sau in trecutul sau. Cu aceasta au a se infrunta cei doi eroi ai romanului, un bibliotecar si o studenta la arte, cu aceasta are de luptat dragostea lor. „Urasc sa fiu acolo unde ea nu este, cand ea nu este. si totusi plec mereu, iar ea nu ma poate urma“ – zice Henry.

Stim ca multi dintre voi ati citit deja aceasta minunata carte. Mai stim ca ati vazut si filmul! Luna aceasta va asteptam in club, la discutii despre carte, despre film. Asteptam sa ne lasati impresiile voastre despre aceasta poveste superba, sa ne spuneti care v-a placut mai mult, cartea sau filmul… Va asteptam la discutii aici.

Daca nu aveti Sotia calatorului in timp, o puteti comanda aici si va asteptam la discutii!

PS. Multi au spus ca filmul a depasit cartea. Se intampla rar sa auzim afirmatia aceasta. Voi ce parere aveti?

 

# # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare