Bookland aduce Caravana Cartii la Ploiesti

de / July 1st, 2013 / 119 vizualizari

booklandDaca gradele din termometre va fac sa exclamati, asemeni lui Caragiale, “Caldura mare, monser!”, veniti la Caravana cartii BookLand din Piata Victoriei si racoriti-va cu o carte buna… sau mai multe. Pana duminică, 7 iulie, sunteti asteptati la Ploiesti cu peste 6000 de titluri la pret de producător, de la peste 100 de edituri.

“Pentru orasul Ploiesti este o mare bucurie sa gazduim acest eveniment, mai ales ca, de data aceasta, BookLand va cobori in strada, intre oameni, si nu oriunde, ci chiar in Piata Victoriei. Acest eveniment este o reconfirmare a statutului orasului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit si vom sprijini intotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales cele care aduc cartea si cultura in mijlocul oamenilor”, a declarat Iulian Badescu, primarul Municipiului Ploiesti.

Caravana BookLand este o serie inedita de targuri mobile de carte, muzica, film si jocuri, aflata la a 3-a editie, prezenta pe parcursul anului 2013 in 19 orase din tara, timp de 42 de saptamani (5 Martie – 23 Decembrie).

Mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului.

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare