Cartea lunii iulie: Mare tranquillitatis

de / July 3rd, 2014 / 90 vizualizari

Mare tranquillitatisIulie a venit peste noi cu parfum de vacanta. Parca ieri adunam cele mai interesante carti de prin biblioteca parintilor pentru a pleca spre alte locuri, spre mare, spre munte, la bunici. Unii dintre voi stim ca va bucurati inca de frumosii ani ai adolescentei. Cu mare bucurie va spunem ca voua va este dedicata aceasta luna! Ati votat luna trecuta teen-lit-uri, carti pe care voi le-ati propus ca fiind cele mai indragite sau cele pe care ati vrea sa le cititi. Luna aceasta, una dintre ele este in centrul atentiei. Mare tranquillitatis scrisa de Katja Millay a primit cele mai multe voturi si este cartea lunii iulie.

Povestea lui Josh Bennett nu e un secret: toti cei pe care i-a iubit au fost luati din viata lui, iar acum, ajuns la varsta de saptesprezece ani, nu i-a mai ramas nimeni.
Acum, tot ce vrea este sa fie lasat in pace, iar cei din jur ii ingaduie acest lucru, fiindca atunci cand numele iti devine sinonim cu moartea, toti tind sa pastreze distanta. Toti, in afara de Nastya, misterioasa noua colega de scoala, care tot ii apare in cale si nu pleaca pana cand nu i se infiltreaza in toate aspectele vietii. Dar, cu cat o cunoaste mai bine, cu atat mai enigmatica i se pare.
Mare Tranquillitatis este o lectura complexa, bogata, intensa, cu o naratiune genial construita despre un tanar singuratic si o tanara fragila emotional si despre miracolul celei de-a doua sanse.

Ati citit aceasta carte? O veti citi luna aceasta? Suntem curiosi care sunt impresiile voastre, de aceea va asteptam in club la discutii, va asteptam comentariile si, de ce nu, recenziile voastre.

Va asteptam la discutii aici.
PS. Daca nu aveti cartea Mare tranquillitatis, o puteti comanda aici si va asteptam in club!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare