August cu gust – va asteptam la vot!

de / July 4th, 2014 / 58 vizualizari

Votati cartea lunii august 2014Va spuneam luna trecuta ca in august vom calatori pe taramul gusturilor. Si nu oricum, ci in compania celor mai imbietoare lecturi. Sunt gurmanzi printre voi? Speram ca veti tine pasul si ne veti fi alaturi pana la finalul calatoriei. Pana atunci insa, va invitam sa votati cartile propuse. Una dintre ele va ficartea lunii august.

Iata propunerile:

Clubul iubitoarelor de ciocolata, de Carole Matthews
Lectii de franceza, de Peter Mayle
Mananca, roaga-te, iubeste, de Elizabeth Gilbert
Kitchen confindetial, de Anthony Bourdain

Greu de ales, nu-i asa? Noi va asteptam in club sa votati una dintre cele patru titluri propuse. Cea care va primi cele mai multe voturi ne va fi alaturi o luna intreaga si va fi regina gusturilor. Voturile voastre vor decide care va fi cartea lunii august!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

Vreau sa votez acum!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare