Cartea Lunii Decembrie – Autori romani de ieri… si de azi

de / December 3rd, 2013 / 361 vizualizari

In data de 14 decembrie, ora 15:00, ne intalnim in calduroasa cafenea-mansarda a Librariei Bastilia (Piata Romana), la un eveniment special, dedicat Cartii Lunii Decembrie, cu titlul „Autori romani de ieri… si de azi”.

Autori romani de ieri si de azi

 

Pentru ca luna decembrie este plina de sarbatori, noi ne vom delecta cu carti scrise de autori romani, ceai cald si discutii despre literatura romaneasca, de la proza la poezie, din 1900 si pana azi.

Invitatul nostru special este poetul, prozatorul si publicistul Florin Iaru.

Inca din scoala am fost fascinati de Mircea Eliade si a lui „Nunta in cer” sau de „Patul lui Procust” al lui Camil Petrescu. Cati dintre noi nu am citit „Poemele luminii” de Lucian Blaga sau „Plumb” de George Bacovia?

Pe masura ce am crescut si ne-am format propriile gusturi in materie de literatura autohtona, ne-am indreptat atentia si catre scriitori contemporani.

Asadar, la intalnirea speciala din luna decembrie, vom impartasi pareri si sugestii despre carti noi si vechi, carti citite in liceu si uitate imediat dupa dupa pe un raft prafuit sau recitite cu placere chiar si azi, autori contemporani care ne-au impresionat si clasici ai literaturii romane care ne-au ramas in suflet de mici.

Nu uitati, Cartea Lunii Decembrie este Imblanzitorul apelor de A. R. Deleanu, pe care o mai puteti gasi doar in format pdf, gratuit aici.

Intrarea este libera!

IMPORTANT: In librarie va asteapta un raft plin cu carti minunate scrise de autori romani la preturi speciale. Orice carte din raft nu va costa mai mult de 25 lei.

Noi va sugeram sa profitati de oferta Librariei Bastilia valabila NUMAI in data de 14 decembrie, pe durata evenimentului, si sa va achizitionati cel putin un titlu dintre cele puse la dispozitie.

Va multumim si va asteptam cu drag!

Echipa Serial Readers

# # # # # # #

Erika

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare