Cartea lunii aprilie: Ma sinucid alta data

de / April 1st, 2015 / 274 vizualizari

ma-sinucid-alta-dataAprilie, luna pacalelilor. Aprilie, luna in care avem toate motivele sa ne amuzam. Tema propusa, Aprilie de-a rasu’ plansu’, ne-a adus recomandari care mai de care mai amuzante. Cartea cu cele mai multe voturi – si a condus detasat! – este una al carei titlul ne place tare mult. Astfel, cartea lunii aprilie este: Ma sinucid alta data scrisa de Kerstin Gier.

Cum ar fi daca familia, prietenii si cunoscutii ar sti ce crezi despre ei cu adevarat?

Geri are aproape treizeci de ani si vede viitorul in negru: e nemaritata, nu are copii, locuieste cu chirie in apartamentul unei matusi si ramane brusc fara serviciu. Dezamagita, hotaraste sa-si incheie socotelile cu viata. Scrie scrisori de adio tuturor cunoscutilor, in care le spune pe sleau ce crede despre ei, apoi le expediaza. Isi cumpara o rochie rosie, se coafeaza si inchiriaza o camera la un hotel scump, caci vrea sa sfarseasca in stil mare… Insa figura cu somniferele si vodca nu-i iese si pace. Asa se face ca viata lui Geri devine brusc palpitanta: cum va mai da ochii cu cei care acum ii cunosc toate secretele?

Ati citit cartea? Noi o gasim perfecta pentru aceasta luna, a pacalelior. O lectura usoara, plina de umor, numai buna pentru acest inceput de primavara. Daca ati citi-o, va asteptam la discutii, pe site (aici) sau mai jos, in comentarii. Suntem curiosi ce parere aveti, ce impresie v-a lasat.

Daca ati scris o recenzie a acestei carti, ne-o puteti impartasi pe site, aici >>

Daca nu aveti Ma sinucid alta data, o puteti comanda pe Elefant aici sau pe Okian aici si va asteptam in club!

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

4 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare