Raftul de esente

Biblioteca de Esențe – infuzia de inspirație

de / July 17th, 2018 / 120 vizualizari

Recunosc, nu m-aș fi gândit că berea și lectura pot face casă bună împreună, dar Silva mi-a dovedit contrariul, în cel mai frumos mod cu putință. Astfel, în parteneriat cu Cărturești, începând cu 13 iulie și timp de 6 săptămâni, etajul al-II al celei mai frumoase librării bucureștene, de pe strada Lipscani 55, va fi reactivat. Biblioteca de Esențe va găzdui cursuri de storytelling, fotografie și gătit, dedicate celor ale căror pasiuni cântăresc mai mult decât orice to-do-list musai de bifat.

În plus, Silva v-a pregătit raftul #SurprindeEsența, unde veți găsi o selecție de 30 de titluri esențiale, recomandate de Iulian Tănase, Răzvan Exarhu și Laura Câlțea. Dintre acestea amintim, cât să vă faceți o idee: Cartea vieților mele de Aleksandar Hemon, Malul Albastru de Gellu Naum, Despre lucrurile cu adevărat importante de Alexandru Paleologu, Maestrul și Margareta de Mihail Bulgakov.

Carturesti Carusel

Toată această inițiativă lăudabilă a plecat de la întrebarea “Ce e cu adevărat important pentru tine?”, așa că profit de acest prilej pentru a vă întreba același lucru. Ce contează, cel mai mult, pentru voi? Luați-vă un moment de liniște și un răgaz de gandire și răspundeți sincer. După spusele lui Iulian Tănase: “cele mai importante lucruri din viața cuiva sunt cele care te fac să păstrezi în permanență legătura cu tine, sunt lucrurile care te ajută să te descoperi, să te cunoști, să înțelegi și să te înțelegi.” Așteptăm, cu deosebit interes, și părerile voastre. Între timp, vom încerca să ne găsim și noi cuvintele pentru a #SurprindeEsența. Ai impresia că te cunoști, că știi ce te definește și ce este cu adevărat important pentru tine, până în momentul în care trebuie să exprimi în cuvinte ce și cum.

Mulțumim, Silva, pentru invitația la introspecție!

Credit foto: Daniel Robert Dinu

# # # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare