August e despre noutăți. Votați cartea lunii!

de / July 4th, 2016 / 253 vizualizari

Câte cărți noi apar în fiecare lună? Câte cărți reușim să citim într-o lună? Mi-ar plăcea să mă pot lăuda cu un volum de lecturi direct proporțional cu cel al aparițiilor editoriale sau măcar cu unul cât de cât apropiat. Din păcate, realitatea e cu totul alta. Nu voi reuși niciodată să fiu la zi cu lecturile de pe listă (care se mărește de la o zi la alta) și, cu atât mai puțin, cu noutățile editoriale (pe care mi-ar plăcea să le citesc). Totuși, dintre zecile de cărți care mă asaltează din toate părțile – recomandările editurilor, ale colegilor bloggeri, ale cititorilor cu care îmi intersectez plimbările virtuale – , sunt unele cărți care se lipesc de mine și înclin să cred că acest lucru vi se întâmplă și vouă.

Tema aleasă pentru luna august, noutăți literare ale acestui an (de fapt, noutățile primei jumătăți a anului), ne-a adus multe propuneri din partea voastră. Doar patru dintre ele au intrat la vot și acum se află în cursa pentru titlul de cartea lunii august.

Iată propunerile:

Central Park, de Guillaume Musso
Cartea clanului din Baltimore, de Joel Dicker
Înainte să te cunosc, de Jojo Moyes
Marțianul, de Andy Weir

Am auzit de bine de fiecare dintre aceste titluri și sunt cel puțin două pe care îmi doresc să le citesc. Voi le aveți pe lista de lecturi? Ați citit alte cărți ale autorilor? Vă aștept răspunsurile mai jos, în zona de comentarii, apoi alegeți una dintre cele patru cărți și acordați-i votul vostru. Nu contează motivele alegerii. Fie că vă place autorul sau coperta, că vă atrage subiectul sau titlul, intrați pe site și acordați un vot uneia dintre cărți. Cea care va avea cele mai multe voturi la final de lună, va fi cartea lunii august.

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse. Vă puteți chema și prietenii pentru a oferi cărții preferate cât mai multe voturi.

Vreau să votez acum!

*Dacă sunteți curioși în privința cărților propuse, vă invităm să aflați mai multe detalii dând click pe titluri, mai sus.

**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii septembrie!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult