aprilie, propuneri

Aprilie: propuneri de lectură și de seriale TV

de / February 7th, 2018 / 262 vizualizari

Spune-mi ce cărți citești, ca să îți spun ce seriale urmărești. După o așa numită “iarnă” în care am impresia că nu am făcut nimic altceva decât să mă uit la filme și să citesc, mi-am dat seama că ar fi fost loc în viața mea și pentru niște seriale (literare, evident). Tema propunerilor de Aprilie este, de fapt, felul meu de a vă cere o dublă favoare: recomandări 2 în 1.

În topul cinefil personal, primele poziții sunt ocupate de filme inspirate de cărți, ceea ce mă face să cred că lucrurile ar trebui să fie tot cam pe acolo și când vine vorba despre seriale. Prin urmare, help a sister out: care sunt cele mai frumoase, intense, de neratat seriale bazate pe cărți? Și, vă rog, altele decât Games of Thrones! Interesul nostru real constă, după cum v-ați dat seama, în cărțile din spatele serialelor, iar volumele GoT sunt multe și voluminoase. Ele vor fi adevăratele protagoniste ale lunii Aprilie – iar voi, eroii care le-au propus. În concluzie, întrebarea corectă – și tema lunii, de altfel – este: care sunt acele cărți care au fost transpuse pe micul ecran și transformate în seriale pe care le urmăriți cu conștiinciozitate? Pentru că cititorii în serie iubesc seriile (inclusiv cele TV), nu?

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă (în site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Vizionare plăcută!

Sursa foto

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

carti de toamna

Propuneri

Propuneri pentru un Octombrie galben

de / August 10th, 2018

Ce schimbătoare este firea omului! Luna trecută țineam cu dinții de vară și ne doream să prelungim sezonul estival până la final de Septembrie, cel puțin. Acum, moleșiți de caniculă, visăm la dimineți răcoroase, foșnit de frunze și cromatică tomnatică....

Citeste mai mult