4 carti propuse. Voteaza cartea lunii mai!

de / April 3rd, 2015 / 178 vizualizari

vot4 - 2015Cartea lunii aprilie este de tot rasul, asa am auzit! Pana va mobilizati si puneti mana pe ea, haideti sa ne pregatim pentru luna viitoare. Luna mai, luna in care clubul nostru minunat va implini sase ani (sase ani plini de carti frumoase si oameni dragi – voi, cei care ne sunteti alaturi zi de zi!), este luna muzicala. Acesta este motivul pentru care tema propusa este una cu totul si cu totul speciala: lecturi… cu cantec. Dintre propunerile primite, patru au intrat la vot. Patru carti ale caror titluri ne incanta!

Iata propunerile:
Ritmuri interioare, de Rebeca Miller
Ultimul cantec, de Nicholas Sparks
Cintec de leagan, de Chuck Palahniuk
Seara cantaretelor, de Lidia Jorge

Ati auzit de aceste carti? Le-ati citit? Una dintre ele va primi votul vostru in club, aici. Alegerea va apartine. Cei care sunteti curiosi in privinta cartilor propuse, va invitam sa aflati mai multe detalii dand click pe titluri, mai sus.

Daca ati votat, spuneti-ne si noua pe care. Lasati-ne un comentariu, mai jos, cu alegerea facuta si daca ati citit cartea sau doar v-a starnit curiozitatea. Asta daca nu pastrati secretul votului – aveti voie!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

Vreau sa votez acum!

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult