Porecla

scrisa de Jhumpa Lahiri

Porecla de Jhumpa Lahiri Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Porecla 20 lei *
Porecla 21.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Jhumpa Lahiri
Traducator (i): Ioana Novac
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-43-0065-2
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Bestseller New York Times

Lasand in urma Calcutta, cuplul Ganguli porneste spre America, unde incepe o alta viata. Numele, sensurile si identitatile se schimba si, odata cu ele, destinele pornesc spre noi orizonturi. Din detalii de mare finete se tese saga unei familii care, departe de casa, cauta sa ajunga acasa.

Patrunzand in cele mai ascunse tinuturi sufletesti, descoperind teritorii gingase, Porecla spune mai multe povesti, dezvaluie mai multe generatii, traume si cautari, intr-o lume dominata de fragilitate.

„Jhumpa Lahiri are un talent – magic, siret, cumulativ – pentru care majoritatea scriitorilor ar ucide. Uitati-va cu lupa la oricare propozitie, si nu veti vedea nimic iesit din comun. Dar faceti un pas inapoi, priviti intregul si o sa ramaneti fara cuvinte.“ - The Guardian


Carti similare cu Porecla

Anomalii

Anomalii

de Colette Freedman, Sadie Turner

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!