Spre marginea luminoasa a lumii

scrisa de Eowyn Ivey

Spre marginea luminoasa a lumii de Eowyn Ivey Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Spre marginea luminoasa a lumii 40.46 lei *
Spre marginea luminoasa a lumii 44.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Eowyn Ivey
Numar de pagini: 448 pagini
ISBN: 978-973-46-6379-8
Anul aparitiei: 2017
Descriere: „Un splendid roman de aventuri, o descriere fascinanta a Alaskai.” (Publishers Weekly)

In iarna anului 1885, colonelul Allen Forrester, erou de razboi, conduce un mic grup intr-o expeditie considerata imposibila: explorarea imensului si salbaticului Teritoriu Alaska. Allen isi consemneaza minutios experientele extraordinare in speranta ca jurnalele sale vor ajunge la Sophie, sotia sa insarcinata, ramasa acasa, in cazul in care el nu va supravietui. Colonelul si oamenii sai se aventureaza in amonte pe riul Wolverine, descoperind o lume de o frumusete incredibila, dar si infruntind primejdii pe care nu si le-ar fi putut inchipui. Pe masura ce cartografiaza teritoriul si aduna informatii de la triburile de indieni, sfidind mereu pericolul de a muri de foame, exploratorii nu reusesc sa scape de sentimentul ca o forta superioara, misterioasa le ameninta permanent existenta.

„O poveste minunat scrisa, ampla, plina de compasiune. Eowyn Ivey a plasmuit o lume deopotriva frumoasa si primejdioasa, aducatoare de necazuri, dar si de bucurii, totul intr-un roman pe care cititorii nu-l vor uita prea curind.” (The Miami Herald)

„Un roman chiar mai bun decit Copila de zapada.” (Library Journal)

„O poveste de proportii epice in traditia lui Melville, impartasind anvergura si ambitia acestuia de a transfigura literar infruntarea mitologica a omului cu natura.” (The Chicago Tribune)

Traducere din limba engleza si note de Veronica D. Niculescu


Carti similare cu Spre marginea luminoasa a lumii

Confidentul

Confidentul

de Helene Gremillon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!