Interpretul de maladii

scrisa de Jhumpa Lahiri

Interpretul de maladii de Jhumpa Lahiri Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Jhumpa Lahiri
Traducator (i): Alina Sarbu
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-606-43-0953-2
Anul aparitiei: 2021
Descriere: Volum distins cu Pulitzer Prize for Fiction (2000), PEN / Hemingway Award (1999) și Premiul pentru Debut al revistei The New Yorker (2000).

Personajele lui Jhumpa Lahiri călătoresc din India, cu istoria ei tumultuoasă, până în America cea plină de promisiuni și înapoi, în căutarea dragostei. Au în bagaje povești de familie, simboluri ale unei culturi străvechi și multe speranțe. În acest memorabil volum de povestiri, scriitoarea americană de origine bengaleză vorbește despre căsnicii nefericite, război civil sau cum este să te simți străin, în orice țară sau în propria viață.

Doamna Sen ajunge în Statele Unite după ce soțul ei a primit un post de profesor universitar. Scrisorile pline de admirație primite de acasă nu fac decât să-i accentueze singurătatea, contrabalansată doar de legătura ei cu simpaticul puști Eliot.

Conservatorul Sanjeev se căsătorește cu Twinkle, care fumează, dă petreceri în noua lor casă și se încăpățânează să păstreze toate nimicurile uitate de foștii proprietari. Cine va câștiga lupta de putere în cuplu?

Kapasi lucrează ca interpret pentru un doctor care nu vorbește limba pacienților săi. În timpul unei singure după-amieze, se îndrăgostește de doamna Das – să fie, oare, doar o fantezie?

„Lahiri dă viață paginilor, iar cititorul e sedus cu fiecare rând. La final nu-și va dori decât să petreacă mai mult timp cu personajele.“ - The New York Times


Carti similare cu Interpretul de maladii

Excomunicatorul

Excomunicatorul

de Dery Tibor

mai mult
Vizita neasteptata

Vizita neasteptata

de Nora Roberts

mai mult
Priveste-i pe arlechini!

Priveste-i pe arlechini!

de Vladimir Nabokov

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Porecla

Porecla


mai mult

Distanta dintre noi

Distanta dintre noi


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!