In tara ultimelor lucruri

scrisa de Paul Auster

In tara ultimelor lucruri de Paul Auster Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Paul Auster
Traducator (i): Alexandra Maria Rusu
Numar de pagini: 196 pagini
ISBN: 973-50-1108-5
Anul aparitiei: 2005
Descriere: In tara ultimelor lucruri este o descriere moderna a iadului, facuta de Anna Blume, vanator de obiecte, sau o lunga scrisoare de la sfarsitul lumii. Suntem condusi spre un viitor postapocaliptic. Lumea se terminã. In absenta lucrurilor, dispar si cuvintele care sa le numeasca. Un lucru nu exista decat atata timp cat il privesti. Sau poate ca totul se intampla in prezent, iar lumea care agonizeaza e chiar lumea ta...

Scena pe care se misca Anna este o arena violenta, in care totul este transformat in marfa, inclusiv moartea, pe care nu o poti cumpara decat prin servicii specializate. Aici este sfarsitul tuturor lucrurilor: trupurile si obiectele s-au terminat, au devenit o raritate si pretul este pe masura – pentru Anna, care devine vanator de obiecte, acesta este un mod de a supravietui. Romanul a fost publicat in 1987, dupa cincisprezece ani de reconstructii si se plaseazã in buna traditie a distopiilor lui Orwell sau Lessing. Este o lectura halucinanta, din care iesi fericit ca te poti uita pe geam si ca lumea – asa cum o stiai – nu s-a sfarsit. Inca.


Carti similare cu In tara ultimelor lucruri

Miercuri, pe strada teodoro vilardebo

Miercuri, pe strada...

de Humberto Costantini

mai mult
Bucataria sclavilor

Bucataria sclavilor

de Kathleen Grissom

mai mult
Bătrânii ticăloși

Bătrânii ticăloși

de Kingsley Amis

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!