Nebunii in brooklyn

scrisa de Paul Auster

Nebunii in brooklyn de Paul Auster Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Nebunii in brooklyn 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Paul Auster
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 978-973-46-0847-8
Anul aparitiei: 2007
Descriere: O noua poveste antrenanta a unuia dintre cei mai mari scriitori ai timpului nostru., tradus in peste 30 de limbi. Nebunii in Brooklyn (2006) este cel mai cald si mai exu­berant roman al sau. Personajul principal al romanului, Nathan Glass, se stabileste in Brooklyn cu gindul de a-si incheia acolo „viata trista si ridicola”. Bolnav si instrainat de familie, nu cauta decit singuratate si anonimat. Pentru a-si trece timpul pina la final, incepe sa scrie o „Carte a nebuniei omenesti” in care noteaza toate bilbele, incurcaturile, actele ratate si nebunesti pe care le-a savirsit de-a lungul vietii.Apoi Nathan isi intilneste nepotul de mult pierdut, Tom Wood, un fost doctorand stralucit, si pe seful acestuia, carismaticul Harry Brightman. Prin intermediul celor doi, Nathan se trezeste antrenat in aventuri neasteptate • printre care se numara o escrocherie implicind un manuscris fals al Literei stacojii si o revelatie tulburatoare intr-una din incaperile unei banci de sperma. Nebunii in Brooklyn este dedicat maruntelor miracole si marilor nebunii ale vietii obisnuite.„Proza lui Paul Auster este inteligenta, fluida si provocatoare, personajele sint captivante si bine construite. Iar Nebunii in Brooklyn, ca toate celelalte romane ale sale, este o lectura pe cit de complexa, pe atit de placuta.” (The Observer)


Carti similare cu Nebunii in brooklyn

Tara zapezilor

Tara zapezilor

de Yasunari Kawabata

mai mult
Invitatie la esafod

Invitatie la esafod

de Vladimir Nabokov

mai mult
Rapiti!

Rapiti!

de Betty Mahmoody

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

Livux pe 01.06.2011 10:50:15

Pick me, pick me!


Livux pe 16.04.2011 11:37:09

Nu ma asteptam ca la cateva pagini dupa prima propozitie: "Cautam un loc linistit unde sa mor.", sa rad in hohote (cum n-am mai ras, cred, de la falsul "Mic tratat de management
culinar" de Daniel Mafteiu).
Paul Auster bate "campii mai bine de zece pagini cu unicul obiectiv" de a se "prezenta cititorului si de a pregati decorul pentru povestea" ce urmeaza sa ne-o spuna.


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

alinuta
Recenzii: 0
Carti citite: 53

Livux
Recenzii: 1
Carti citite: 107