Palatul lunii

scrisa de Paul Auster

Palatul lunii de Paul Auster Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Palatul lunii 36 lei *
Palatul lunii 38.25 lei *
Palatul lunii 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Pandora-M
Autor (i): Paul Auster
Traducator (i): Michaela Niculescu
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-978-327-6
Anul aparitiei: 2020
Descriere: „Unul dintre cei mai spectaculoși și inventivi scriitori ai Americii." The Times Literary Supplement

Aceasta este povestea lui Marco Stanley Fogg, orfan și copil teribil al anilor '60. Marco se află în căutarea cheii ce-i va dezlega misterul propriei biografii. În aventura care-l poartă din canioanele urbane ale New Yorkului până în deșertul din Utah, va întâlni o galerie de personaje pitorești și surprinzătoare.
Începând din vara în care omul a pășit pentru prima oară pe Lună și sărind înainte și înapoi pentru a acoperi povestea a trei generații, Palatul lunii este pus în mișcare de coincidențe și de arcul memoriei, iluminat de lirism și inteligență.

„Ficțiunea mea nu se construiește în jurul unor întrebări de natură autobiografică. Mă folosesc de anumite lucruri, fur amănunte din propria mea viață atunci când vreau, când am nevoie s-o fac sau când mi se pare potrivit.
Dar cea mai mare parte din materia romanelor mele este inventată, cam 95%. Și chiar atunci când împrumut ceva, devine ficționalizat (...) Cred că atunci când ești complet scufundat într-o operă literară, odată ce ai prins ritmul limbajului, care e un fel de muzică, ți se dezvăluie sensuri de care nu erai conștient.
Îți pătrund în subconștient. Ele țes la fel de multă poveste pe cât o fac cuvintele tipărite pe hârtie." Paul Auster

„Auster este un povestitor magistral... În Palatul lunii misterele strălucesc ca niște diamante" The Washington Post Book World


Carti similare cu Palatul lunii

Dupa cutremur

Dupa cutremur

de Haruki Murakami

mai mult
Ritornela foamei

Ritornela foamei

de J. M. G. Le Clezio

mai mult
Blazon de bastard

Blazon de bastard

de Vladimir Nabokov

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!