Mercur

scrisa de Amelie Nothomb

Mercur de Amelie Nothomb Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mercur 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Amelie Nothomb
Traducator (i): Mihai Elin
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 973-681-707-5
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Mercur este povestea unui cuplu bizar – un batran ridat, consumat de experienta vietii si prins in pasiunea ultimei sanse si o tanara fata intruchipand puritatea si splendoarea vietii abia inmugurite – izolat pe o insula cu nume predestinat – Mortes-Frontieres – sugerand vecinatatea granitei mortii. O frumoasa infirmiera, chemata sa o ingrijeasca pe fata, resimte aici socul unei lumi inchise in propriile ei legi draconice, din care a fost alungata orice oglinda. Ca intr-o adevarata trama politista, intrusa isi continua investigatia in acest univers inchis al iubirii, in care aproape nimic nu este ceea ce pare a fi.

„Mercur este povestea lui Narcis si a lui Echo, a lui Amor si Psyche si, un pic, Frumoasa si Bestia. Un roman despre himerele Frumosului. O carte cu multe straturi, ca o oglinda veche. O mica impertinenta care te atrage in cursa cu simplitatea ei inselatoare.” (Beatrix Langner)


Carti similare cu Mercur

Memoriile unui tinar. hermina pe asfalt

Memoriile unui tinar....

de Zigmunds Skujins

mai mult
Cartea de nisip

Cartea de nisip

de Jorge Luis Borges

mai mult
Secretul orteliei

Secretul orteliei

de Andrea Vitali

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!