Unde sunt? > Acasa > Carti > Carti diverse > Baricadele I

Baricadele I

scrisa de Andrei Craciun

Baricadele I de Andrei Craciun Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Hyperliteratura
Autor (i): Andrei Craciun
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-606-94440-2-3
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Dacă există o insuportabilă frumusețe a unui gest oarecare a unui om oarecare, Andrei Crăciun o va găsi și va scrie despre ea. Dacă există vreo urmă de firesc în cel mai nefiresc lucru din lume, Andrei o va găsi și pe aceasta. Nimic din ce e vulnerabil, sau plin de cicatrici, sau lipsit de speranță nu îi va scăpa, și scrie despre copii, bătrâni, scriitori și fotbaliști cu același sentimentalism și aceeași luciditate cu care declară că Veneția nu există pentru că e prea frumoasă pentru a exista.

Baricadele lui Andrei Crăciun ar putea fi rezumate ca o enciclopedie de vieți omenești și întâmplări trecute la secțiunea „fapt divers” a ziarelor. Acest prim volum al său de publicistică, reeditat și revizuit cu atenție după trei ani de la apariția sa, cuprinde poveștile oamenilor întâlniți de Andrei, călătoriile sale prin lume, meciurile cele mai spectaculoase de fotbal, lucrurile pe care de altfel cititorul unui ziar nu le-ar considera esențiale la o prima vedere sau cărțile-monument despre care Andrei simte că e musai să scrie.

„Un jurnalist de excepție, un artist între jurnaliști – printre foarte puținii din această specie rămasă în presa română”.
Liviu Mihaiu

„Andrei este tot ceea ce poate fi mai bun la scrisul la gazetă.”.
Viorel Ilișoi


Carti similare cu Baricadele I

Sare și fum

Sare și fum

de Vlad T. Popescu

mai mult
Disconfort Residence

Disconfort Residence

de Radu Negoiță

mai mult
Panama Papers. Cum își ascund banii cei bogați și puternici

Panama Papers. Cum își...

de Bastian Obermayer, Frederik Obermaier

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!