Palaria albastra si alte povestiri

scrisa de Andrei Craciun

Palaria albastra si alte povestiri de Andrei Craciun Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Herg Benet
Autor (i): Andrei Craciun
Numar de pagini: 184 pagini
ISBN: 978-606-763-000-8
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Fictiunea a fost blanda cu mine: mi-a aratat cum traversau orasele crupe de dame, pe cand boschetarii dormeau, mi-a aratat cum un om poate sa fie luat din genunchi si asezat intr-un pat de femeie, asezat acolo ca un semn de intrebare.
Si tot ea mi-a aratat ce ramane cand secunda se termina si cum se poate racorda timpul la ritmul batailor inimii unei necunoscute dupa o criza de astm, si cum sa supravietuiesc traind singur ca un Dumnezeu bolnav, si cum se pot ridica scriitorii, ca niste duhuri, din masinile lor de scris – in vremea viteilor de aur.
In povestiri am daramat temple, aici am fost injunghiat la o rascruce de taceri, aici am fost cel mai bun. Toate aceste texte m-au vindecat atat cat puteam fi vindecat de mine insumi. - Andrei Craciun


Carti similare cu Palaria albastra si alte povestiri

Memoriile Domnului Rosu

Memoriile Domnului Rosu

de Celestin Cheran

mai mult
Sfirsit de sezon

Sfirsit de sezon

de Marius Chivu

mai mult
Povestiri din garaj

Povestiri din garaj

de Goran Mrakic

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!