Cronicile lui Magnus Bane

scrisa de Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson

Cronicile lui Magnus Bane de Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cronicile lui Magnus Bane 26.94 lei *
Cronicile lui Magnus Bane 31.43 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson
Traducator (i): Ofelia Al-Gareeb, Shauki Al-Gareeb
Numar de pagini: 448 pagini
ISBN: 978-606-793-113-6
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Nu e ușor să fii Magnus Bane. Ca magician, este adeseori chemat să rezolve probleme altora. Viața lui a fost lungă și iubirile numeroase. Iar Magnus are întotdeauna grijă să se afle în locul potrivit la momentul potrivit – sau poate nepotrivit.

Revoluția franceză, era prohibiției, marea pană de curent din New York City, prima mare bătălie între Valentine și Institutul din New York...Magnus s-a aflat de fiecare dată acolo și de obicei în miezul acțiunii. Dar să o scoată pe Maria Antoaneta din Franța nu e nimic față de iubirea lui pentru vampirul Camille Belcourt – sau prima întâlnire cu Alec Lightwood.

Deși povestea lui Magnus e departe de a se fi încheiat, toate aceste istorioare aruncă puțină lumină asupra firii sale adeseori enigmatice. Ce se întâmplă când un magician nemuritor își pierde mințile? Sunt toți membrii familiei Herondale la fel de imprevizibili ca Will? (Răspunsul este: da)

Ce s-a întâmplat de fapt la Hotelul Dumort?

Cum a devenit vampir Raphael Santiago? Ce îi cumperi iubitului tău vânător de umbre cu care nu ieși în mod oficial? Și de ce a fost Magnus alungat din Peru?

Magnus nu va putea niciodată să-și spună toate poveștile sale. Nimeni nu-l va crede. Dar aveți aici unsprezece povestiri care vă pot ajuta să-l înțelegeți mai bine – și despre care își dorește probabil să nu se afle niciodată.


Carti similare cu Cronicile lui Magnus Bane

Crisalidele

Crisalidele

de John Wyndham

mai mult
Calatoarea (Seria Outlander, partea I)

Calatoarea (Seria...

de Diana Gabaldon

mai mult
Obsesii

Obsesii

de Vernon Lee

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149