Orasul ingerilor cazuti - instrumente mortale (cartea a patra)

scrisa de Cassandra Clare

Orasul ingerilor cazuti - instrumente mortale (cartea a patra) de Cassandra Clare Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Cassandra Clare
Traducator (i): Cristina Jinga
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-973-102-566-7
Anul aparitiei: 2013
Descriere: USA Today Bestseller - Wall Street Journal Bestseller - Publishers Weekly Bestseller
Serie tradusa in peste 30 de limbi

Razboiul s-a terminat, iar Clary Fray se intoarce la New York, entuziasmata de planurile sale de viitor. Dar totul are un pret...
In sfarsit, vanatorii de umbre fac pace cu locuitorii din Lumea de Jos. Clary se antreneaza sa devina vanator de umbre si sa-si foloseasca puterea unica. Mama ei se casatoreste cu iubirea vietii sale. Si, mai important decat orice, Clary poate spune despre Jace ca este iubitul ei.
Dar...
Cineva ucide vanatori de umbre, iscand tensiuni intre vanatorii de umbre si locuitorii din Lumea de Jos, ceea ce ar putea duce la un al doilea sangeros razboi. Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, nu o poate ajuta – mama lui tocmai a aflat despre el ca este vampir, iar Simon este nevoit sa plece de acasa. Cand Jace incepe sa se indeparteze de Clary fara sa-i explice acesteia de ce o face, tanara se vede fortata sa investigheze adancurile unor mistere care, odata deslusite, ii reveleaza un cosmar cum nu se poate mai groaznic: ea insasi a pus in miscare un lant de evenimente in urma carora i-ar putea pierde pe toti cei pe care-i iubeste.
Inclusiv pe Jace...

„In cartea a patra isi fac aparitia numeroase personaje familiare, inclusiv cateva din seria Ingerul mecanic. Suspansul din final ii va face pe fanii seriei Instrumente mortale sa-si doreasca cu nerabdare o continuare!”- Booklist


Carti similare cu Orasul ingerilor cazuti - instrumente mortale (cartea a patra)

Sangele vraciului (Cronicile Wardstone, Vol. 10)

Sangele vraciului...

de Joseph Delaney

mai mult
Turnul

Turnul

de Simon Toyne

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

sandybook
Recenzii: 3
Carti citite: 146

madda94
Recenzii: 0
Carti citite: 6

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149