Moartea la dallas

scrisa de Charlaine Harris

Moartea la dallas de Charlaine Harris Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Charlaine Harris
Numar de pagini: 408 pagini
ISBN: 9789731020440
Anul aparitiei: 2007
Descriere: "Stilul lui Harris are un farmec si o naturalete care ne amintesc de Anne Tyler... este original si surprinzator. Trasaturile romanului gotic sporesc savoarea speciala a cartii." The Christian Science Monitor

In romanul Moartea la Dallas, eroii scriitoarei Charlaine Harris isi continua aventurile incepute in primul volum al seriei, Morti pana la apus. Folosindu-si talentele telepatice, Sookie Stackhouse porneste in cautarea unui vampir disparut. Usor de spus, dar greu de facut! Intotdeauna gata de actiune, Sookie duce totul la bun sfarsit, dupa o intreaga serie de aventuri si momente dramatice. Personajele se dezlantuie adesea in jocul cu moartea. Indiferent ca sunt oameni sau vampiri. Stilul simplu, captivant si antrenant, face lectura deosebit de placuta. Jocurile de cuvinte si engleza colocviala dau savoare textului. Lumea creata de Charlaine Harris, plina de fiinte supranaturale (varcolaci, menade, teriantropi), este fascinanta si departe de a inspira teama sau repulsie. Pentru fanii acestui gen de literatura din lumea intreaga cartea a constituit fara indoiala o aparitie deosebit de placuta si a fost apreciata asa cum merita.

"Harris scrie cu siguranta si abilitate." The New York Times Book Review


Carti similare cu Moartea la dallas

Cronicile martiene

Cronicile martiene

de Ray Bradbury

mai mult
Iertarea (al optulea volum din seria casa noptii)

Iertarea (al optulea...

de P. C. Cast, Kristin Cast

mai mult
Planul misterios (vol. 3)

Planul misterios (vol. 3)

de Philip Jose Farmer

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Eruvia
Recenzii: 6
Carti citite: 20

Terra
Recenzii: 0
Carti citite: 54

Swan
Recenzii: 0
Carti citite: 32