Jocul mintii

scrisa de Norman Spinrad

Jocul mintii de Norman Spinrad Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jocul mintii 15 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Norman Spinrad
Numar de pagini: 424 pagini
Anul aparitiei: 1996
Descriere: "Cu camasa uda de transpiratie lipindu-i-se de scaunul Triumphului, cu ochii iritati de smogul din San Fernando Valley, cu creierul zvacnindu-i de oboseala, Jack Weller iesi de pe autostrada Ventura, luand-o inspre Moorpark. Inca o zi, inca zece minute de Maimutareli la cutie, inca o bucatica din viata vanduta pe o suta de dolari, si iar imi vad numele afisat pe ecranul tembelizorului ca regizor al unei emisiuni pentru copii de o neghiobie fara seaman, isi spuse in gand. Dar sa nu ma intelegeti gresit, iubesc Hollywoodul!
In jos pe Moorpark — statii de benzina, bufete-expres, magazine alimentare, cofetarii imense —, la stanga, la dreapta, la stanga, apoi pe strada unde locuia. Un sir nesfarsit de case in gen rustic, pe care copacii si gardurile vii nu reuseau sa le ascunda cat ar fi trebuit. „Ei, ce facem, iar porniri violente? Vira pe alee si parca masina in spatele vechiului Porsche rosu al lui Annie, pe care il gasi, in garajul deschis. Imaginea, imaginea, scump ne mai costa imaginea! Daca un tanar regizor de viitor si o actrita, tanara speranta, isi doreau sa aiba parte de confortul unei masini inchise, cu aer conditionat, trebuia neaparat sa fie un Cadillac ultimul tip sau cel putin un Buick elegant..."


Carti similare cu Jocul mintii

Baiatul saman

Baiatul saman

de Caroline Pitcher

mai mult
Timpul nu are miros

Timpul nu are miros

de Gerard Klein

mai mult
Hotelul la crucea alpinistului

Hotelul la crucea...

de Arkadi Strugatki, Boris Strugatki

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!