Inimă atât de albă

scrisa de Javier Marias

Inimă atât de albă de Javier Marias Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Inimă atât de albă 24.79 lei *
Inimă atât de albă 28.89 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Javier Marias
Traducator (i): Tudora Sandru Mehedinti
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 973-103-726-4
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Juan ştie foarte puţine despre viaţa tatălui său Ranz; dar când tânărul se căsătoreşte, începe să vadă trecutul cu alţi ochi. Inimă atât de albă este un fel de antiroman poliţist despre natura umană. O carte despre secrete de familie şi puterea trecutului neîndurător. Intriga; păcatele tatălui; şarlatania şi onestitatea; căsătoria şi ciclul repetitiv al violenţei: Javier Marías taie breşe de lumină în umbra urzită din minciuni. Scrie într-un stil original, cu o utilizare parcă lichidă a cuvintelor, care creează nu numai imagini distincte, ci şi experienţe diverse, prezentate inedit: călătoria în timp, relaţiile amoroase, cu accent pe importanţa trecutului individual şi pe infinitele moduri în care o singură clipă poate fi metamorfozată de o varietate de observatori. Marias poate să scrie cu uşurinţă o temă şi variaţiile ei, un preludiu şi o fugă, o propoziţie atât de melodioasă, încât lungimea sa incredibilă nu ne poate face decât să ne îndrăgostim de o minte luminoasă.


Carti similare cu Inimă atât de albă

Excomunicatorul

Excomunicatorul

de Dery Tibor

mai mult
Punctul omega

Punctul omega

de Don Delillo

mai multRecenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2016-07-22 07:35:59 Rating:

Se spune că nu-ți ajunge o viață să cunoști un om în totalitate, să-i citești gândurile și să-i înțelegi pe deplin gesturile. Poate nici omul nu ajunge să se cunoască pe sine într-o viață. Cert e că ajungem cu toții să cunoaștem consecințele, chiar dacă nici pe acestea poate nu le procesăm cum trebuie și nu învățăm lecția.

Lui Juan i s-au adus la cunoștință...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135