O sa vina si primavara, bandini

scrisa de John Fante

O sa vina si primavara, bandini de John Fante Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): John Fante
Traducator (i): Vali Florescu
Numar de pagini: 220 pagini
ISBN: 978-973-689-205-9
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Romanul O sa vina si primavara, Bandini, care alaturi de Drumul spre Los Angeles, Intreaba praful si Vise de pe Bunker Hill alcatuieste saga avandu-l protagonist pe Arturo Bandini, a fost ecranizat in 1989, cu Joe Mantegna, Ornella Muti si Faye Dunaway in rolurile principale.

Arturo Bandini este un adolescent care se revolta impotriva legilor lumii cu toata furtuna celor paisprezece ani: iubeste primavara si uraste iarna cu patima copilului sarac si infrigurat, provoaca puterea divina careia mama lui i-a inchinat viata, isi infrunta tatal abrutizat de munca, lupta - si pierde - pentru o dragoste imposibila, refuzand cu indarjire sa accepte ca e dureros de singur. Insa, in clipa cand nu mai asteapta si nu mai spera nimic, frigul face loc primelor raze de soare. O sa vina si primavara, Bandini e de fapt povestea unui invingator.


Carti similare cu O sa vina si primavara, bandini

Intr-o gara mica

Intr-o gara mica

de Sidonia Dragusanu

mai mult
Cartea rasului si a uitarii

Cartea rasului si a...

de Milan Kundera

mai mult
Ghepardul

Ghepardul

de Giuseppe Tomasi di Lampedusa

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!