Chipul tau maine. Dans si vis

scrisa de Javier Marias

Chipul tau maine. Dans si vis de Javier Marias Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Chipul tau maine. Dans si vis 26.06 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Javier Marias
Traducator (i): Andrei Ionescu
Numar de pagini: 408 pagini
ISBN: 978-973-46-0719-8
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Dans si vis este a doua parte a trilogiei Chipul tau, maine – un proiect literar ambitios, ce aminteste pe alocuri de „jocul cerebral al lui Borges, de umorul negru al lui Pynchon si de lirismul meditativ al lui Proust".

Volumul continua povestea peripetiilor lui Jaime Deza, un expatriat spaniol care traieste in prezent la Londra si lucreaza ca analist pentru Serviciile Secrete MI6, unde interpreteaza vietile persoanelor aflate sub observatie si anticipeaza posibilele lor actiuni. Stapanind admirabil mecanismele reflectiei si digresiunii, descompuse cu minutiozitate pana la constituentii lor ultimi, Javier Marias imbina suspansul romanelor de spionaj cu lirismul romanelor de dragoste, oferind cititorului o meditatie tulburatoare asupra iubirii si geloziei, asupra pericolelor cunoasterii si ale limbajului si asupra violentei.

„Chipul tau maine este pus, pe buna dreptate, alaturi de In cautarea timpului pierdut, iar Proust n-ar avea nici un motiv sa se supere.”(The Observer)

„Scrisa de unul dintre cei mai originali scriitori contemporani, a doua parte a trilogiei Chipul tau maine, Dans si vis este o carte la fel de implinita si de surprinzatoare ca si celelalte volume ale lui Javier Marias. Ea are insa in plus un efect imediat asupra cititorului, senzatiile lecturii nelasandu-se prea mult asteptate.” (The Washington Times)


Carti similare cu Chipul tau maine. Dans si vis

Toamna la pekin

Toamna la pekin

de Boris Vian

mai mult
La genie francais dans le monde

La genie francais dans...

de Mircea Rebreanu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!