Beautiful you

scrisa de Chuck Palahniuk

Beautiful you de Chuck Palahniuk Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Beautiful you 27.96 lei *
Beautiful you 32.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Chuck Palahniuk
Traducator (i): Mihaela Negrila
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 978-973-46-5471-0
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Un roman provocator, o satira a sexului și a consumerismului, „cam tot ce a trebuit sa fie 50 Shades of Grey, dar n-a fost...” (USA Today)

Penny Harrigan este provinciala venita in marele oras impinsa de visurile sale inca si mai mari: e stagiara si, in general, fata buna la toate intr-o firma de avocatura din New York. Intre drumurile dupa cafelele sefilor, viseaza sa treaca examenul de intrare in barou. Viata ei se schimba insa cind il intilneste pe miliardarul Linus Maxwell, fost iubit al unora dintre cele mai frumoase femei din lume, care acum e fericit sa-si petreaca tot timpul ducind-o pe ea pe cele mai inalte culmi ale placerii. Ceva nu e insa in regula: Max ia tot timpul notite in pat, caci, dupa cum urmeaza sa afle Penny, ea este cobaiul pentru construirea unei linii de jucarii sexuale pentru femei. Acestea sint atit de puternice si de eficiente, incit milioane de femei se calca in picioare la cozile din magazine, apoi se inchid in camera cu noii lor prieteni cu baterie si refuza sa mai iasa. Totul e parte dintr-un plan sinistru al lui Maxwell, pe care numai Penny il mai poate opri. Dar cum anume o va face?

„Tot ce se petrece in Beautiful You, ultimul roman al lui Chuck Palahniuk, are legatura cu sexul, ale carui reprezentari depasesc orice limita, cam tot ce ar fi trebuit sa fie 50 Shades of Grey, dar n-a fost… Totul e desacralizat, ars pe rug, de la cultura pop la celebritatile contemporane.” (USA Today)

„Chuck Palahniuk ne propune prin romanul sau un discurs satiric, o Lysistrata reinterpretata, o poveste despre care cititorii vor vorbi mult timp.” (San Francisco Chronicle)

„Beautiful You este o satira a sexului si a consumerismului… Fantezia lui Palahniuk se afla in momentul ei de aur in acest roman burlesc.” (Publishers Weekly)


Carti similare cu Beautiful you

Intamplari din viata mea (vol. 1+2)

Intamplari din viata...

de Henri Rochefort

mai mult
Piatra filosofala

Piatra filosofala

de Marguerite Yourcenar

mai mult
Nadja

Nadja

de Andre Breton

mai multRecenzii

Silvia1988 Silvia1988 pe 2016-09-03 15:42:34 Rating:

"Beautiful you" este o carte pe care as incadra-o la categoria "placeri nevinovate din lecturi vinovate".
Este prima mea interactiune cu autorul Chuck Palahniuk si nu pot sa spun decat: "Multumesc, domnule, ca m-ai facut din nou sa citesc "toate prostiile" si sa-mi placa mai mult decat alte carti serioase, cu subiecte rezonabile."
...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Anna Antal
Recenzii: 0
Carti citite: 26

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115