Cintec de leagan

scrisa de Chuck Palahniuk

Cintec de leagan de Chuck Palahniuk Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cintec de leagan 9.99 lei *
Cintec de leagan 21 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Chuck Palahniuk
Traducator (i): Radu Garmacea
Numar de pagini: 296 pagini
ISBN: 978-973-46-0213-1
Anul aparitiei: 2007
Descriere: „Dupa Fight Club, Supravietuitorul si Sufocare, imaginatia febrila a lui Palahniuk a produs Cantec de leagan, povestea unei arme de distrugere in masa pe cat de duioase, pe atat de eficiente.” (New York Times)

Cantec de leagan este un thriller de un umor grotesc si o satira nemiloasa la adresa unei lumi ultramediatizate, in care dictonul „Cunoasterea inseamna putere” capata sensuri extreme. Carl Streator este un reporter insarcinat sa investigheze cazul unor bebelusi victime ale sindromului mortii subite. Nu dupa mult timp, el descopera un tulburator element comun: inaintea mortii, fiecarui bebelus i s-a citit aceeasi poezie. Cercetarile ii scot in cale o femeie cu puteri misterioase, Helen Hoover Boyle, asasin telepatic si agent imobiliar care si-a facut o afacere din vanzarea de case bantuite. Helen ii confirma banuiala ca poezia respectiva este, de fapt, un stravechi cantec de leagan african si o formula magica mortala care actioneaza asupra oricui. Acum Streator se vede inzestrat cu o arma teribila, de care nu va ezita sa se foloseasca.


Carti similare cu Cintec de leagan

Nebunii in brooklyn

Nebunii in brooklyn

de Paul Auster

mai mult
Intoarcere acasa

Intoarcere acasa

de Charles Percy Snow

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Ioana.b
Recenzii: 5
Carti citite: 50

melless
Recenzii: 0
Carti citite: 109

fata_verde
Recenzii: 0
Carti citite: 86